"Коли я йшов з поля, то сказав Пепу не замінювати мене, бо хочу забити 6 голів. Але що я міг зробити. Це був великий вечір. Забити 5 голів і виграти вдома 7:0 – я дуже щасливий. У мене зараз туман в голові, навіть не можу згадати голи. Пам'ятаю, що бив, не замислюючись. Я так втомився після всіх цих святкувань.

Мої голи? Я не надто над цим замислююся. Моя мета – щоб м'яч опинився у воротах. Для цього потрібно керуватися інстинктами та швидко думати, щоб пробити повз голкіпера. Очевидно, що для цього потрібна певна якість, але головна річ – у голові", – цитує Холанда Mirror.

Зазначимо, що Манчестер Сіті знищив РБ Лейпциг з рахунком 7:0. Холанд забив пʼять мʼячів, але якби оформив на один більше, то міг би стати першим в історії футболістом, якому вдалося це зробити в одному матчі Ліги чемпіонів. Проте нападника замінили на 63-й хвилині. Загалом у його активі 33 голи у ЛЧ.

До слова, "містяни" повторили свою найбільшу перемогу в цьому турнірі. У березні 2019 року команда тріумфувала з таким же рахунком над Шальке (7:0). Манчестер Сіті свого суперника у чвертьфіналі дізнається вже 17 березня.