Бундесліга, тур 24

Баварія – Аугсбург – 5:3

Голи: Канселу, 15, Павар, 19, 35, Сане, 45, Девіс, 75 – Беріша, 3, 60 (пен.), Кардона, 90+3

РБ Лейпциг – Борусія М – 3:0

Голи: Вернер, 57, Форсберг, 70 (пен.), Гвардіол, 81

Нереалізований пенальті: Плеа, 53

Мюнхенці пропустили вже у дебюті зустрічі – Беріша впевнено зіграв на добиванні. Однак підопічні Нагельсмана відновили паритет та в першому таймі зробили рахунок розгромним. Спочатку Канселу реалізував свій момент, потім Павар записав до свого активу дубль, а Сане зробив рахунок 4:1.

По перерві Баварія діяла активніше, однак на 60-й хвилині Де Лігт сфолив у власному штрафному, а рефері вказав на позначку. Беріша оформив дубль. Проте і на цей гол мюнхенці відповіли – Альфонсо Девіс не залишив шансів кіперу після вдалої передачі від Канселу. У компенсований арбітром час Аугсбург відіграв ще один м'яч, однак одразу після голу Кардона пролунав фінальний свисток.

Тож, Баварія продовжує лідирувати в Бундеслізі (52 пункти), Аугсбург на 12-й позиції (27 очок).

У паралельному матчі РБ Лейпциг обіграв Борусію М. Перший тайм був за "червоними биками", вони завдали 6 ударів по воротах суперника, два з яких у площину. У другій половині зустрічі Борусія М здобула шанс на пробиття пенальті, Плеа не переграв кіпера.

Натомість через кілька хвилин Вернер свою можливість не прогавив, тож РБ Лейпциг вийшов вперед. На 70-й хвилині 11-метровий пробивали "червоні бики". Форсберг зумів реалізувати – 2:0. Вже під завісу зустрічі Гвардіол зробив рахунок розгромним та поставив крапку.

РБ Лейпциг піднявся на 3-тю сходинку, набравши 45 балів, а Борусія М залишається на 10-му місці з 30 очками.