Ліга конференцій. 1/8 фіналу. Перші матчі

Фіорентина – Сівасспор – 1:0

Гол: Барак, 69

Вилучення: Градель, 90+4

Лех – Юргорден – 2:0

Голи: Міліч, 39, Мархвінскі, 82

Базель – Слован – 2:2

Голи: Амдуні, 6, Зекірі, 40 – Мєдвєдєв, 18, Абубакарі, 71

Гент – Істанбул Башакшехір – 1:1

Голи: Гіфт, 35 – Окака Чука, 38

У Фіорентини виникли проблеми з реалізацією моментів у першому таймі проти турецької команди. Італійці завдали 13 ударів, з них 4 у площину воріт, проте жоден не досяг цілі. Вже у другій половині зустрічі Барак підібрав мʼяч у штрафному й вивів свою команду вперед. У Сівасспора врятувати ситуацію не вийшло. А на останній хвилині Градель примудрився заробити червону картку.

Натомість Лех повністю домінував над Юргорденом та ще у першій половині зустрічі розмочив рахунок. Міліч головою переправив мʼяч у праву девʼятку – голкіпер лише розвів руками. Вже по перерві Мархвінскі поставив крапку у матчі, зафіксувавши перемогу Леха з рахунком 2:0. Вінгер Динамо Георгій Цітаішвілі, який виступає на правах оренди за польський клуб, провів увесь матч на лаві запасних.

У іншому поєдинку Гент розписав мирову з Істанбул Башакшехіром. Гості вийшли вперед на 16-й хвилині після удару головою Окаки Чуки, а Гіфт відновив паритет, вдало зігравши на добиванні.

Базель пішов на перерву з перевагою 2:1. У складі господарів відзначилися Амдуні та Зекірі, а за Слован забив Мєдвєдєв. Проте у другому таймі Абубакарі виграв боротьбу на другому поверсі та зрівняв рахунок.