Матч Челсі – Борусія Д відбудеться у вівторок, 7 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом. Зустріч у прямому ефірі покаже MEGOGO. Перший поєдинок команд в Німеччині завершився мінімальним тріумфом "джмелів". Результативним ударом відзначився Карім Адеємі.

Непереконливо здолавши Лідс на вихідних, команда Михайла Мудрика здобула лише третю перемогу в останніх 16-и матчах. Сам українець на полі не з'явився, а його майбутнє починає насторожувати. Екс-вінгер Шахтаря, який запалював восени в ЛЧ, отримує крихти ігрового часу. Вирішальне протистояння з німцями наш футболіст теж ризикує розпочати у резерві.

Під наставником "синіх" Гремом Поттером давненько хитається стілець. Команда майже не має шансів пробитися у Лігу чемпіонів через АПЛ. Виліт на стадії 1/8 фіналу може стати каталізатором змін на тренерському містку. Президент клубу Тодд Бьолі не є прихильником радикальних рішень, проте кредит довіри поволі вичерпується.

Борусія ж виграла усі 10 поєдинків у новому році з загальним рахунком 23:5. Після перемоги над Лейпцигом команда Едіна Терзіча продовжує вести відчайдушну боротьбу за "срібну салатницю". Дортмундці ділять з Баварією першу сходинку в Бундеслізі.

Однак, надійний букмекер FAVBET не вважає "джмелів" фаворитами матчу на Стемфорд Брідж. Коефіцієнт на гостьову перемогу дортмундців в основний час становить 4.30. Тоді як потенційний тріумф Челсі оцінюється у 1.89. На нічию ставлять 3.75.

Щоправда, саме Борусія має більше шансів на загальний успіх. На прохід німців можна поставити з коефіцієнтом 1.67, Челсі – 2.33. Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється балом 1.29, аналогічний тотал менше – 3.60. Результативний удар Михайла Мудрика дозволить збільшити виграш у 4,5 рази.