Боси "аристократів" вважають 43-річного італійського фахівця найкращим кандидатом на заміну чинного головного тренера Грема Поттера, повідомляє Football Insider.

Англійський наставник не може досягти очікуваних результатів на чолі Челсі. Наразі керівництво "синіх" не збирається звільняти Поттера, однак наступні два матчі можуть стати вирішальними для нього. Якщо Грем не досягне успіху в поєдинку АПЛ проти Лідса та матчі-відповіді ЛЧ з Борусією Дортмунд, його відхід стане цілком реальним.

За підписання Роберто Де Дзербі Челсі ще доведеться поборотися з Тоттенхемом, який також зацікавлений у послугах італійця. Контракт Антоніо Конте зі "шпорами" розрахований до кінця поточного сезону, сторони досі не домовились продовжити угоду.

Нагадаємо, Де Дзербі є одним з тих, хто розкри талант Михайла Мудрика у Шахтарі. Цікаво, що він може вже вдруге замінити Поттера у тренерському кріслі. Італієць отримав пропозицію від Брайтона саме після відходу Грема у Челсі.

Наразі "сині" посідають 10 сходинку АПЛ, ризикують залишитися без єврокубків на наступний сезон та вилетіти з 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від "джмелів".