Ліга Європи. Раунд плей-офф. Перші матчі

Ювентус – Нант – 1:1

Голи: Влаховіч, 13 – Блас, 60

Севілья – ПСВ – 3:0

Голи: Ен Несірі, 45+2, Окампос, 50, Гудель, 55

Байєр – Монако – 2:3

Голи: Діабі, 48, Вірц, 59 – Градецкі, 9 (автогол), Діатта, 74, Дісасі, 90+2

Спортінг – Мітьюлланд – 1:1

Голи: Коатес, 90+5 – Ашур, 77

Ювентус вилетів до ЛЄ за підсумками виступів в груповому турнірі ЛЧ. Там команді вдалося набрати лише три очки у групі з Бенфікою, ПСЖ та Маккабі. Нант посів друге місце в групі з Фрайбургом, Карабахом та Олімпіакосом і продовжив боротьбу в ЛЄ.

Туринці повели в рахунку на 13-й хвилині. Влаховіч пробив у порожні ворота після передачі К'єзи. Команди показували досить рівну гру, іноді створюючи моменти.

Другий тайм гості почали агресивно і змогли забити. Блас на швидкості увірвався у штрафний і пробив у верхній кут. К'єза отримав нагоду організувати гол – поперечина. Команди сильнішого не визначили.

Севілья зустрічалася з ПСВ. У першій половині зустрічі колективи не створили небезпечних моментів. А Севілья розпочала свою гольову феєрію у компенсований час. Ен Несірі результативно замкнув передачу Наваса.

Одразу по перерві підопічні Сампаолі забили вдруге, а згодом Гудель зробив рахунок розгромним. ПСВ у відповідь створив низку небезпечних атак, але забити бодай один гол так і не зміг.

У ще одному матчі Байєр поступився Монако. Градецкі оформив автогол у дебюті зустрічі, вивівши гостей вперед. Гра була рівною, команди майже однаково володіли м'ячем. Після перерви Діабі зрівняв, пробивши низом по центру воріт. Далі відзначився Вірц, але Монако включився та відповів. Команда Клемана на останніх хвилинах змогла вирвати перемогу завдяки голу Дісасі.

Мітьюлланд мінімально переміг Спортінг. У першому таймі господарі переважали суперника за всіма показниками, але рахунок на табло залишився незмінним. Лише на 77-й хвилині Мітьюлланд несподівано забив. Кіпер Спортінга помилився, Ашур скористався цим та забив. Команда Аморіма зрівняла у компенсований час.