Мадридці у попередньому турі сенсаційно втратили перемогу над Хетафе (1:1), а Сельта в гольовому шоу несподівано перемогла Бетіс (4:3).

Підопічні Сімеоне мали шанс вийти вперед уже на старті поєдинку. Грізманн після навісу з правого флангу в дотик віддав м'яч на Льоренте, але удар хавбека у самовідданому стрибку заблокував Тапія.

Загалом перший тайм був скупим на яскраві моменти. Сельта завдала лише одного удару у площину воріт, Атлетіко – жодного. По перерві з меж штрафного розряджав гармату Мората, але сейв Вільяра врятував гостей.

На 71-й хвилині достроково вирушив приймати душ Савіч, залишивши мадридців у меншості. Чорногорський захисник отримав пряму червону за те, що притримував за футболку Сеферовіча. Фол останньої надії.

Під завісу матчу гості таки виравали перемогу. Постріл Карраско господарі поля заблокували, але м'яч відскочив у Депая, який ударом з розвороту забив переможний гол. "Матрацники" залишаються на четвертій позиції Ла Ліги – 38 очок. Сельта посідає 13 місце – 23 пункти.