Клубний чемпіонат світу. Фінал

Реал Мадрид – Аль-Хіляль – 5:3

Голи: Вінісіус, 13, 69, Вальверде, 18, 58, Бензема, 54 – Марега, 26, В'єтто, 63, 79

Андрій Лунін після чудового виступу у півфіналі з Аль-Ахлі (4:1) потрапив у стартовий склад "вершкових" на вирішальний поєдинок з Аль-Хілялем. Вінісіус відкрив рахунок вже на 13-й хвилині – отримав передачу у штрафному та пробив під опорну ногу кіперу. Вальверде за 5 хв шедеврально подвоїв. Здавалося, що трофей вже у кишені мадридців. Втім після двох забитих м'ячів оборона Реала перестала звертати увагу на Марега, який вибіг на побачення з Луніним – 2:1.

По перерві команди продовжили божевільну перестрілку. Бензема вперше долучився до гольової перестрілки, Вальверде та Вінісіус оформили дублі. А у захисті мадридців продовжував панувати хаос. В'єтто знову вибіг сам на сам з Андрієм, а незабаром забив у порожні – українець вперше пропустив 3 м'ячі у футболці Реала. Попри це "бланкос" здобули заслужену перемогу та здійняли над головою кубок клубних чемпіонів світу.

Додамо, Лунін став першим українцем, якому вдалося виграти цей турнір. Цікаво, що саме сьогодні, 11 лютого, Андрію виповнилося 24 роки.