63-річний італійський фахівець дав усну згоду на те, щоб очолити "селесао" вже у липні 2023 року, повідомляє ESPN Brazil.

Щоправда, поки Карло Анчелотті та Федерація футболу Бразилії не поспішають анонсовувати співпрацю, адже у наставника є чинний контракт з мадридським Реалом до червня 2024-го. У італійця немає жодних обов'язків перед "селесао", лише усна згода. Наразі Анчелотті обговорює з федерацією умови 3-річного контракту – з 2023 по 2026 рік. Угоду завершиться саме після чемпіонату світу-2026, який відбудеться у США, Мексиці та Канаді. Відомо, що деякі бразильські легіонери мадридців, як от Вінісіус, Мілітао та Родріго вже довідались про перемовини.

Нагадаємо, відхід Карло Анчеллоті може допомогти Андрію Луніну бодай частіше потрапляти у стартовий склад "бланкос". Італієць перестав довіряти українцю навіть "крихт" у Кубку Іспанії та, подейкують, розпочав пошуки нового кіпера на заміну Луніну.

Наразі Реал посідає 2 сходинку турнірної таблиці Прімери, відстаючи від Барселони на 8 очок. Колишній наставник збірної Бразилії Тіте подав у відставку після сенсаційного вильоту "селесао" від Хорватії у 1/4 фіналу Мундіалю в Катарі. Національна команда Бразилії 5 разів здобувала Кубок світу.