Ліга Жупіле. Тур 23-й

Зюлте-Варегем – Брюгге

Голи: Ндур, 32 – Ланг, 7, Ванакен, 45+6

Український форвард Брюгге Роман Яремчук поєдинок розпочинав на лаві запасних. У трьох попередніх матчіхах під керівництвом нового наставника Скотта Паркера він потрапляв в основу, але так і не зміг відзначитися результативними діями. Востаннє українець забивав ще 19 жовтня у грі проти Сент-Трюйдена.

Уже на 7-й хвилині Ноа Ланг вивів Брюгег вперед. Невдовзі Яремчук отримав шанс показати себе на полі. На 17-й хвилині український нападник замінив травмованого Феррана Хутглу.

Варегем зумів зрівняти рахунок – відзначився сенегальський форвард Аліун Ндур. Однак ще до перерви Брюгге знову вийшов вперед. Після подачі з кутового господарі забули прикрити Ванакена і зірковий капітан, окрім асисту, записав у свій актив ще й гол.

Яремчуку не дозволили провести поєдинок до кінця – на 78-й хвилині він поступився місцем на полі Камалю Сова. А за господарів незадовго до того вийшов ще один український легіонер Олександр Драмбаєв. Він, щоправда, теж не відзначився яскравою грою.

2:1 – клуб Яремчука після цієї перемоги прорвався у зону Ліги чемпіонів (40 очок). Варегем продовжує маринуватися на дні турнірної таблиці Ліги Жупіле ( 16 місце, 20 пунктів).

До слова, у п'ятьох із шести попередніх зустрічей Брюгге перемагав цього суперника із розгромним рахунком і лише раз розійшовся миром.