Едуард Соболь днями офіційно оформив перехід із бельгійського Брюгге у французький Страсбур. У новій команді українському оборонцеві довірили місце в основному складі вже у першому поєдинку – ельзасці приймали Тулузу.

На 18-й хвилині гості могли виходити вперед, але після перегляду VAR арбітр скасував гол через офсайд. Невдовзі рахунок таки відкрив Страсбур. Сольний прохід Кевіна Гамейро завершився влучним ударом з близької відстані по центру воріт. Сьомий гол для форварда ельзасців у цьому сезоні.

Однак Тулуза відповіла вже за лічені хвилини. Даллінга вдало зіграв на добиванні у штрафному суперника і відновив паритет. А на старті другого тайму нідерландський нападник подвоїв перевагу гостей. Після навісної передачі Рафаеля Ратао Даллінга головою переправив м'яча у сітку, оформивши дубль.

Соболя замінили на 65-й хвилині – українець поступився місцем на полі досвідченому Дімітрі Лієнару. Уже у компенсований час автор єдиного голу господарів Гамейро отримав вилучення: спершу він отримав жовту за другу гру, а потім і другого "гірчичника" за суперечку зі суддею.

Врятуватися від поразки команді Едуарда не вдалося. 1:2 – Страсбур опускається у зону вильоту (17 щабель,15 очок). Тулуза розташувалася на 10-й сходинці (26 пунктів).