Господарі грамотно оборонялися та не давали "червоним дияволам" розігнатися. Шоу таки вдалося прорватися до штрафного суперника, але його удар головою виявився невдалим і м'яч пролетів вище воріт.

Чудовий шанс був і у Крістал Пелас. Едуар з-за меж штрафного вистрілив у ліву дев'ятку, але Де Хеа кінчиками пальців парирував удар. Натомість Фернандешу пощастило більше. Португалець знайшов вільний простір та без перешкод вивів МЮ вперед пострілом у правий кут воріт.

У другому таймі вболівальник скористався паузою під час заміни, вибіг на поле, зробив фото з Каземіро та спокійно пішов. Боротьба продовжилася. Обидві команди шукали свої моменти, але до завершального удару ніяк не доходило.

На 75-й хвилині Геї знайшов можливість після розіграшу кутового – Де Хеа знову врятував МЮ, відбивши підступний постріл головою. На останній хвилині основного часу господарі заробили небезпечний штрафний. Олісе пішов виконувати стандарт і забив феноменальний гол з-за меж карного майданчика з рикошетом від поперечини. Матч закінчився бойовою нічиєю – 1:1.

Отже, "червоні дияволи" на третьому місці у турнірній таблиці АПЛ з 39 балами. Щодо Крістал Пелас, то команда заробила 23 очки й посідає 12 сходинку.