Міланським командам належало вдруге зустрітися у Дербі делла Мадонніна в поточному сезоні. У вересні "россонері" обіграли підопічних Індзагі (3:2). Втім це не дозволило їм значно відірватися у турнірній таблиці Серії А. Мілан посідає 2-гу сходинку, випереджаючи Інтер (3 місце) лише на 1 пункт.

Команда Стефано Піолі, на диво, не змогла продемонструвати конкурентну боротьбу в першому таймі. Федеріко Дімарко використав першу ж нагоду відкрити рахунок на 10-й хвилині – оборона "россонері" проґавила захисника у штрафному та дозволила пробити. А вже незабаром тандем Бастоні-Джеко подвоїв перевагу для Інтера. Алессандро віддав точну передачу на Едіна, який з меж штрафного пробив у нижній кут.

По перерві обидва опоненти закрилися у захисті. "Нерадзурі" намагалися не розтринькати комфортну перевагу, тоді як Мілан сподівався не пропустити ще один м'яч у власну сітку. Втім план останніх не спрацював – новоспечений чемпіон світу Лаутаро Мартінес поставив ефектну крапку, констатувавши фіаско принципового опонента.

Отже, Інтер здобув Суперкубок Італії-2022 та зрівнявся з Міланом за кількістю виграних трофеїв – 7:7.