"Ви не побачите, як Садьйо Мане пере свої труси та вішає їх сушитися на кущ. У Гамбії та сама проблема. Тут різні стандарти, до команд відносяться по-різному.

Ми говоримо про інклюзивність, хочемо, щоб андердоги, маленькі команди, робили фантастичні речі, але коли справа доходить до пізніх стадій турніру, всі уявляють матч Сенегал – Марокко, наприклад, а не Малаві – Кабо-Верде. Потрібно запитати себе: чому таке відбувається тільки з маленькими командами – з нами, з Коморами, з Гамбією?

Я попросив своїх колег та керівників збірної подати офіційну скаргу. Я поскаржився керівнику готелю, ми три дні чекали, коли у всьому розберуться. У нас не було достатньо їжі, ми скаржилися на її якість, але залишилися разом, старанно працювали, залишалися сильними та блискуче впоралися з усіма труднощами", – цитує головного тренера збірної Малаві ESPN.

Зауважимо, спеціаліст також додав, що його підопічні змушені самостійно прати форму, а готель не зміг забезпечити їм банальні зручності – якісне харчування та предмети гігієни.