ЧС-2022. Група F

Хорватія – Канада – 4:1

Голи: Крамаріч, 36, 70, Лівая, 44, Майєр, 90+4 – Девіс, 2

Перший тайм видався доволі насиченим. Канадці відкрили рахунок на старті гри – Девіс виграв верхову боротьбу у штрафному та вивів команду вперед. Деякий час хорватам доводилося відбиватись, але згодом вони відновили паритет.

Крамаріч із близької відстані пробив у правий нижній кут воріт, не залишивши кіперу шансів. А Лівая вже забивав гол у роздягальню, красиво перегравши того ж Боряна.

По перерві темп гри не спадав. Збірні продовжували атакувати та намагалися організувати гол. На 70-й хвилині Крамаріч майстерно обробив розкішну передачу від Перішіча та записав до свого активу дубль. Питання щодо переможця цього матчу фактично було закрите.

До кінця тайму хорвати продовжували пресингувати та створювати гострі моменти. У компенсований арбітром час Майєр, який вийшов на заміну, також відзначився забитим м'ячем після помилки захисника. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь підопічних Даліча.

Хорватія з 4-ма пунктами очолила групу F, а Канада залишається на дні турнірної таблиці (0 пунктів). Раніше Марокко (4 бали) сенсаційно переграло Бельгію (3 очки).