Юнацька ліга УЄФА 2022/23

Рух U-19 – Галатасарай U-19 – 3:1

Голи: О.Федор, 11, 76, Русяк, 78 – Аксака, 90+2

Вилучення: Їлмаз, 27

Нереалізований пенальті: Роман, 65

Рухівці здобули перемогу в першому поєдинку з рахунком 3:1. Тож, здавалося, проблем не мало б бути у матчі-відповіді. Проте сама гра видалася напруженою.

Підопічні Пономарьова відкрили рахунок на 11-й хвилині. Столярчук технічно розібрався з суперниками у штрафному, віддав на Федора, а той блискуче пробив по воротах. Рухівці заграли впевненіше, а на 27-й хвилині Слюбик вирішив взяти на себе ініціативу та вийшов один на один з кіпером, який сфолив. Галатасарай залишився в меншості. До перерви команди створювали моменти, але не забивали.

У другій частині зустрічі темп гри дещо знизився. Згодом Віталій Роман заробив пенальті та сам підійшов до позначки, проте Ордун відбив. "Жовто-чорні" все ж забили своє після успішних замін. Спочатку Федор зі штрафного закрутив розкіший гол, оформивши дубль. Вже через декілька хвилин Русяк відгукнувся на передачу Михальчука та організував третій гол у цій грі. Гравці Галатасарая змогли відповісти, забивши з пенальті, однак це не врятувало турецьку команду.

За підсумками двох матчів Галатасарай поступився з рахунком 6:2. Тож команда Пономарьова продовжує свій шлях у Юнацькій лізі УЄФА та тепер зіграє в 1/16 фіналу.