Ліверпуль посередньо розпочав сезон, але в домашніх матчах ще не програвав. Цього разу на Енфілд приїхав Лідс, який не міг виграти понад 2 місяці.

Старт зустрічі вийшов ураганним. Вже на 4-й хвилині Джо Гомес не дивився назад і віддав ідеальну передачу під гол супернику – Родріго легко вразив ворота. Перевага Лідса ледь протрималася 10 хвилин. Салаха забули в карному майданчику, і зірка "червоних" легко замкнув подачу Робертсона.

Ліверпуль поступово захоплював перевагу і міг забивати ще до перерви. Трент чудовою передачею вивів Нунєьса на побачення з Мельє, але 75-мільйонний новачок мерсисайдців заплутався у власних ногах і руках голкіпера Лідса. Свій шанс мали і "павичі". В компенсований час удар Родріго з труднощами відбив Аліссон.

Взаємні атаки продовжилися по перерві. Ліверпуль тиснув більше, але Лідс не забував про контрвипади. Паскаль Стрьойк поцілив у блок захисників господарів, а Нуньєс зіпсував ще один вихід віч-на-віч з Мельє, додавши критикам матеріалу для знущань. Уругваєць спробував обвідний удар в дев'ятку, проте й тут кіпер Лідса не дрімав.

Мельє ввімкнув режим супергероя, відбивши ще 2 непрості удари – невдахи Нуньєса і Салаха. Натомість Аліссону довелося ще раз витягати м'яч із сітки. На 88-й хвилині "джокер" Ньйонто накрутив кількох суперників і дещо навмання прострілив у карний майданчик. Там знайшовся Бемфорд, який обробив передачу під удар Сюммервілля – 1:2.

Ліверпуль зіпсував серію на Енфілді, а Лідс нарешті виграв. Команда Клоппа відстає від Ман Сіті на солідні 13 очок.