Гі Ру, який у сезоні-2004/05 разом з Осером виступав у Кубку УЄФА, стверджує, що у першому поєдинку чвертьфіналу представники московського ЦСКА підкупили суддю гри проти його команди дорогим годинником.

"Росіяни пограбували нас у чвертьфіналі Кубка УЄФА. Московський ЦСКА підкупив арбітра. Після першого матчу в Москві у мене виникли підозри та я попросив хлопця з нашої команди перевірити сумки арбітрів. Він повернувся до мене блідий і сказав: "Є прекрасний годинник з рубінами".

У мене було десять хвилин на ухвалення рішення. Я міг стати людиною, яка спровокувала скандал, а не людиною, яка провела 894 матчі в чемпіонаті Франції і вивела Осер в Європу. Я не ухвалив правильного рішення. Я промовчав", – сказав Гі Ру у інтерв'ю Le Figaro.

У чвертьфіналі Кубка УЄФА-2004/05 ЦСКА дома розгромив Осер з рахунком 4:0, а у Франції поступився – 0:2. У півфіналі москвичі здолали італійську Парму (3:0 та 0:0), а у фіналі обіграли португальський Спортінг – 3:1. Таким чином, ЦСКА став першим російським клубом, який виграв один з єврокубків.