Команди перемоги у попередньому турі і хотіли продовжити свої серії. В основі Евертона вийшов Віталій Миколенко, а Фулхем виставив екс-зірку Шахтаря Вілліана. Щоправда, вони розташувались на різних флангах.

Першу нагоду мав Грей, але його удар під поперечину відбив Лєно. Фулхем відповів спробою Вілліана. Бразилець також цілив у верхній кут і також програв дуель кіперу. На фланзі Миколенка було спокійно. Правий захисник Евертона мав не так багато роботи, а в разі чого на допомогу спускаввся опорник Онана. Перша половина логічно докотилася до "нулів".

Перерва ніяк не вплинула на картину гри. Суперник обмінювалися атаками, але забити не вдавалося. Гол нападника Евертона Калверт-Льюїна справедливо скасували через офсайд. Миколенку ж у відчайдушному стрибку довелося рятувати "ірисок" на подачі кутового. Віталій ще й не забував про атаку, посадивши Боббі Ріда на жовту картку. Гравець Фулхема ледь не зірвав шорти з українця, який рвався правим флангом.

В останні 15 хвилин домінували лондонці, але і цього не вистачило для перемоги. Команди поділили очки – У Фулхема тепер 19 (сьома сходинка), у Евертона 14 (дванадцята).