Ліга чемпіонів. 1-й тур

ПСЖ – Ювентус – 2:1

Голи: Мбаппе, 5, 22 – МакКенні, 53

Селтік – Реал – 0:3

Голи: Вінісіус, 56, Модріч, 60, Азар 77

Севілья – Манчестер Сіті – 0:4

Голи: Холанд, 20, 67, Фоден, 58, Діаш, 90+3

Бенфіка – Маккабі Хайфа – 2:0

Голи: Сілва, 50, Грімальдо, 54

Зальцбург – Мілан – 1:1

Голи: Окафор, 28 – Салемакерс, 40

ПСЖ у рідних стінах мінімально здолав Ювентус. Кіліан Мбаппе забив перший м'яч у матчі вже на 5-й хвилині та ще до перерви відзначився дублем. МакКенні у другій половині відквитав 1 гол, але цього виявилось недостатньо, аби врятувати Ювентус від поразки – 1:2.

Реал знищив Селтік. Мадридцям довго не вдавалося відкрити рахунок. На 30-й хвилині Карім Бензема травмувався та покинув поле. Однак у другому таймі "бланкос" визначили хід поєдинку оформивши одразу два голи за 4 хвилини – забитими м'ячами відзначились Вінісіус та Модріч. Азар поставив крапку в матчі.

Манчестер Сіті розгромив Севілью в гостях. Зірковий новачок "містян" Ерлінг Холанд відзначився дублем, а між його двома забитими м'ячами своє "слово" вставив Філ Фоден. У компенсований арбітром час Діаш констатував фіаско іспанців – 4:0.

Бенфіка, яку нещодавно покинув Роман Яремчук, здобула впевнену перемогу над ізраїльським Маккабі Хайфа завдяки голам Сілви та Грімальдо. Екс-зірка Шахтаря Давід Нерес провів на полі 65 хвилин, втім результативними діями не відзначився.

Мілан розписав результативну нічию із Зальцбургом. Окафор відкрив рахунок на екваторі першої половини. Втім Салемакерс врятував нічию для "россонері" ще до перерви.