Для Динамо це був перший офіційний матч у 2022 році. Тож не дивно, що стамбульці активніше розпочали зустріч. Вже на 14-й хвилині Бущан ефектним сейвом врятував киян після удару екс-форварда Вест Хема та Евертона Еннера Валенсії. Невдовзі Георгій впорався ще й з непростим ударом здалеку.

Підопічні Мірчі Луческу відповіли хорошою контратакою, проте Вербіч, пробиваючи з меж карного майданчика, не зміг поцілити у ворота.

Якщо в першому таймі перевага Фенербахче була, хоч і не тотальною, але помітною, то після перерви динамівцям вдалося дещо вирівняти гру. Принаймні нагоди біля воріт турків виникали частіше. Попов небезпечно пробивав головою після подачі зі стандарту, Сидорчук змарнував шанс з хорошої позиції, а після удару Бєсєдіна м’яч пролетів лише в кількох сантиметрах від стійки.

Зрештою, за весь матч "біло-сині" жодного разу не поцілили у площину воріт Фенербахче. Втім і жоден з 5-ти таких ударів стамбульців не досяг мети.

Нагадаємо, домашню гру Динамо змушене було проводити у польському Лодзі. Матч-відповідь у Туреччині запланований на 27 липня.