Кубок Англії, 1/32 фіналу

Свіндон Таун – Манчестер Сіті – 1:4

Голи: Маккірді, 78 – Сілва, 14, Жезус, 28, Гюндоган, 59, Палмер, 82

Нереалізований пенальті: Жезус, 62

Підопічні Хосепа Гвардіоли здобули перевагу вже на 14-й хвилині матчу. Сілва заніс м'яч у сітку після ефектної передачі Палмера. Вже на 28-й хвилині відрив "містян" після красивого асиста від Де Брюйне подвоїв Жезус.

У другій половині гри Манчестер Сіті продовжив свою гольову феєрію. На 59-й Гюндоган продемонстрував гравцям Свіндона, як треба виконувати штрафні, поціливши з 30-ти метрів у лівий верхній кут воріт. Можливо, саме за це голкіпер "робінс" покарав вже за три хвилини його одноклубника, коли відбив постріл Жезуса з одинадцятиметрової позначки.

Під завісу тайму Маккірді (Свіндон Таун) здивував публіку неочікуваним першим та єдиним голом "червоних". Втім останній м'яч судилося забити Палмеру – вкотре у ворота представника 2-ї Ліги Англії. Підсумковий рахунок: 1:4.

Таким чином, Манчестер Сіті спокійно вийшов у 1/16 фіналу Кубка Англії. Зауважимо, що Олександр Зінченко не потрапив у заявку на матч через те, що підчепив коронавірус. Пеп Гвардіола і його асистент також захворіли, тому Сіті на гру вивів Родольфо Боррель.