"Насамперед має змінитися Захід Європи – до нього має дійти, що нічиєї у війні з путіним не буде. Якщо Україна вистоїть та виграє, це буде порятунком для всіх. Якщо ж програє – світові доведеться вести війну проти росії та путінського режиму вже на території ЄС.

Першими, на кого нападе рф – це країни Балтії та Польща, вони є найбільшою небезпекою. У Європі бояться, що він застосує ядерну зброю, але хіба вчинки диктатора та агресора зменшують можливість подібної атаки? Зовсім ні, навпаки – вони збільшують його віру у свою непереможність.

Якщо ж Захід не прислухається до голосу розуму, а думатиме лише про фінансову вигоду, то йому доведеться самому вступати у війну за своє існування, але вже набагато гірше, ніж Україна зараз. Це може призвести до краху західноєвропейської цивілізації у тому вигляді, в якому вона є зараз", – цитує Каспарова PRsport.

Нагадаємо, що 24 лютого в Україні розпочалась жорстока війна, яку організував путінський режим. Наші воїни захищають кожен клаптик землі та відбивають ворога.