"Чи є спосіб зупинити путінську воєнну машину? Йому потрібні гроші. Заморожування активів центрального банку – це єдиний спосіб відрізати його від грошей.

Не буде грошей – не буде працювати поліція, не будуть ніякі Кадирови безладом займатися. Армія зупиниться, вона і так буксує зараз.

Дуже важливо зрозуміти, що мова йде про комплексний набір засобів – тотальна ізоляція. Це загроза для всього світу. Приведення в бойову готовність ядерних сил – це не просто так.

Тільки комбінація воєнної поразки в Україні та тотального розгрому російської економіки – це наш шанс, щоб цей режим впав, і Росія змогла вибратися з цієї жахливої ями", – сказав Каспаров Еху Москви.

Нагадаємо, 24 лютого, росія розпочала масштабне вторгнення в Україну одразу з кількох напрямків. Завдяки мужньому опору ЗСУ та звичайних українців, війська окупантів зав’язли та не можуть добитися стратегічних цілей.

Через це загарбники вдалися до варварських бомбардувань міст, вбиваючи мирних українців та ігноруючи і правила ведення війни, і будь-які принципи людяності.