"Якщо чесно, спортсмен ні хрена корисного одразу не може дати теробороні. Це, умовно, якби ти пішов тиждень потренувався в теніс і тебе кинули на змагання. Ну і що, вийшло б?

Я вмію стріляти, супер, вже бонус. Але поки тільки в тирі пристрілювали зброю. Зараз патрулюю вулиці. Коли приїхали, мені так натякали типу, ти ж не військовий, що ти тут робиш? Тут є достатньо людей в теробороні, нафіг ти приїхав? Але якось звиклись.

Мені пощастило, мене приєднали до людей, які зі зброєю нормально себе почувають, не як я. Мені здається, вони більше нервують від того, що я з ними. Мені пояснили, що і як, які маємо виконувати функції, і я їх намагаюся чітко виконувати, щоб нікуди не влізти. Бо я розумію, що, по-перше, зброя це завжди ризик, це завжди ризик непорозумінь, тому що зброї в Києві зараз багато, люди зі зброєю пересуваються, є блокпости. І тут найгірше це непорозуміння між своїми.

Але впевнений, що поява відомих людей в теробороні піднімає дух. Тут же не тільки я прийшов. Слава Вакарчук катається, Жадан у Харкові, президент сидить в Києві. Всі залишилися, всі об’єдналися, тому що розуміють, що країна у нас одна", – розповів Стаховський УП.