"Мої плани на кінець сезону – зіграти Сан-Дієго, Гвадалахару, Японію та Китай. Дивитимуся за результатами, якщо я десь виступлю дуже добре, то можливо якийсь тиждень пропущу, але поки план завершити сезон у Китаї.

Через ситуацію з ФТУ за збірну цього року грати не планую і, швидше за все, наступного року теж не буду. Олімпіада? Наскільки я знаю, то норматив для попадання туди я виконала і, звичайно, вона є в моїх планах наступному році", – цитує Костюк BTU.

Нагадаємо, що у липні 2022 року тенісисти чоловічої та жіночої збірних України звернулися до Міжнародної федерації тенісу з проханням усунути від роботи віце-президента Федерації тенісу України Євгена Зукіна. Лист підписали Еліна Світоліна, Марта Костюк, Леся Цуренко, Катарина Завацька, Людмила Кіченок, Надія Кіченок, Сергій Стаховський, Ілля Марченко. Однак потім Завацька відкликала свій підпис.

Натомість Федерація тенісу України визнала всі звинувачення на адресу Зукіна безпідставними. А сам віце-президент назвав наведені звинувачення наклепом.

Додамо, наступний поєдинок жіноча збірна України проведе з Нідерландами у плей-офф Кубка Біллі Джин Кінг. Матч пройде у Вільнюсі 11-12 листопада.