"Коли була перша перерва через дощ, за рахунку 5-0, я зовсім не могла зрозуміти, що відбувається. У мене все це в голові не вкладалося. Я дуже поспішала. Я хотіла перемогти та, думаю, хотіла зробити це не так, як було потрібно.

Друга пауза допомогла мені заспокоїтися ще більше. У мене з’явився додатковий час, щоб зібратися. Далі я намагалася просто грати кожен розіграш. Чесно скажу, я не знаю, як би склався цей матч, якби цих перерв через дощ не було. Я дуже вдало скористалася цими паузами.

Учора я б не сказала, що був найгірший день через перенесення матчу. Але я відчула, що трохи перегоріла вчора. Це не якийсь звичайний матч. Я відчула тиск. І мені було нелегко стартувати.

Усе відбувалося дуже швидко, я робила багато невимушених помилок. Треба було якось це зупинити. Дощ допоміг. До цього емоції були такі, що я в якомусь сенсі застигла й не могла з цим нічого вдіяти. Тому обидва рази я добре виплакалася. Це допомогло, бо я відчувала вже певний відчай, мовляв, я граю добре, але я не можу зрозуміти, чому все складається так погано. Допомогло те, що я виплеснула це назовні, і потім відчула, що я приймаю все, як є", – цитує Костюк BTU.

Нагадаємо, що Марта програла перший сет з рахунком 0:6, але змогла перевернути гру та вирвати перемогу над восьмою ракеткою світу.