Ролан Гаррос. Четверте коло. Одиночний розряд

Слоун Стівенс (США) – Аріна Соболенко (нейтральний статус) – 6:7, 4:6

Білоруська друга ракетка світу встигла наробити галасу на Ролан Гаррос, вкотре проковтнувши язик після питань про підтримку режиму лукашенка та пособництва своєї батьківщини у війні проти українського народу.

Попри усе це, заручившись підтримкою організаторів турніру, Соболенко пройшла до четвертого кола, розгромивши українку Марту Костюк, свою землячку Ірину Шимановіч та росіянку Камілу Рахімову. Натомість Слоун Стівенс (№30 WTA) на шляху до 1/8 фіналу пройшла представницю Чехії Плішкову, росіянку Варвару Грачову та казашку Юлію Путінцеву (уродженка росії).

У четвертому раунді змагань Соболенко перемогла Стівенс. Протягом матчу білоруска виконала 2 ейси, допустилася 2 подвійних помилок та реалізувала 4 з 9 брейк-пойнтів. Американка не допустила жодної подвійної помилки та має в активі 3 з 5 брейк-пойнтів. Це була четверта зустріч тенісисток, американка поки що не вигравала.

Додамо, що у наступному раунді білоруска Соболенко зустрінеться з Еліною Світоліною, яка на цій стадії знищила росіянку Дар'ю Касаткіну.