Сенат США ухвалив законопроект, у якому скасував жорсткі заходи обмежень боротьби з пандемією COVID-19. Тепер все залежить від президента Джо Байдена, який повинен підписати документ, що скасовує вимогу обов’язкової вакцинації від коронавірусу для приїжджих, повідомляє Sky Sports.

Минулого року Джоковіч не міг потрапити на Відкритий чемпіонат США через відсутність щеплення від ковіда. З цієї ж причини серб пропустив турнір серії Мастерс в Індіан-Уеллсі. Зараз Джоковіч готується до ґрунтового сезону. Наступний турнір у його розкладі – Masters у Монте-Карло, який стартує 9 квітня.

Додамо, що тенісист також не міг перебувати на території Австралії. Однак у листопаді минулого року країна скасувала заборону, тож Джоковіч зміг взяти участь в Australian Open. У січні 2023-го він вдесяте тріумфував на цьому турнірі серії Grand Slam.

Нагадаємо, Відкритий чемпіонат США з тенісу стартує 28 серпня та триватиме до 10 вересня. Минулого року переможцем став іспанець Карлос Алькарас, який здобув дебютний титул Великого шлему.