"Найбільше мене ображає те, що він вважає, що російські та білоруські гравці можуть підтримувати вторгнення в мою країну і не потрапляти під санкції. За його словами, це лише їхня думка, і це не має мене ображати. Але мені, звісно, боляче.

Важко зрозуміти, як хтось може вважати, що вторгнення в країну або геноцид нації є терпимими. Усе це дуже боляче і жахливо для мене. Це означає, що ми можемо бути оточені людьми, які підтримують цю війну.

Я відчуваю себе покинутою WTA, я не відчуваю, що моя асоціація мене захищає. Розмовляючи зі Стівом, я зрозуміла, що це була їхня позиція або його позиція від самого початку конфлікту.

Тому дуже мало зроблено для українських гравців, які також були вражені розмовою, яку я їм переказала. Вони мене дуже підтримували. Для всіх стає все зрозумілішим.

Усе, що зробила WTA – подарувала стрічки в кольорах України, щоб кожен гравець міг продемонструвати свою підтримку українському народу. Я запитала Стіва, що ще планує зробити WTA, оскільки Australian Open після інциденту з російським прапором надав нам житло, харчування та приміщення для тренувань на так довго, як було потрібно.

Я не знаю, чому WTA така "сором’язлива". Я сподіваюся, що ми проведемо телефонну конференцію з Радою директорів і зможемо обговорити цю ситуацію", – розповіла Цуренко в L’Équipe. інтервʼю