Нагадаємо, кілька днів тому українка вирішила знятися з поєдинку проти білоруски Аріни Соболенко в 1/16 турніру WTA 1000 в Індіан-Веллсі. Згодом Цуренко пояснила, що була змушена зробити це через панічну атаку.

Як виявилося, українська тенісистка попросила про зустріч із очільником WTA Стівом Саймоном. В інтерв'ю для білоруської Трибуни Власов розповів: "Леся перерахувала всі моменти, які її хвилювали щодо участі білорусок та росіян у турнірах, на що функціонер відповів, що не бачить жодних проблем. А чи буде надано якусь допомогу українкам з боку WTA? Ні, асоціація не змінить своєї політики.

І якщо хтось із гравців підтримує війну, то це, звичайно, не дуже добре, але це їхня особиста думка і право так говорити. Засуджувати та карати гравців за це ніхто не буде. Леся запитує: "А от якби ти був на моєму місці, як би ти почував себе?" Відповідає: "Звичайно, жахливо, але я не на твоєму місці, а ти непогано справляєшся".

Після цієї розмови Цуренко вигризла перемогу у матчі з хорваткою Векич, а тоді знялася зі змагань. Я чекав дві з половиною години, поки вона вийде з роздягальні. Вона мені потім сказала, що перед очима стояв Саймон", – додав тренер.