"Найважче бачити розпач людей, які втратили все, втратили сім’ї, втратили дітей, втратили дім, боролися за кожного. Рівень втрати зовсім інший... Маю на увазі, що відчай, горе, руйнування – це справді важко прийняти.

Я отримав сотні повідомлень від своїх колег. Важко, бо у них своє життя. Що вони можуть сказати? Що їм шкода? Я знаю, що їм шкода, і вони це кажуть, але більше нічого сказати, тому що жахлива ситуація – я в окопах, а вони живуть своїм життям.

Ми говоримо про людей (спортсменів), які не висловили своєї позиції, які не сказали, що вони проти війни, які не сказали, що вони проти вторгнення в Україну, які фактично нічого не сказали.

Але коли йде війна, справа не в тому, підтримують вони чи ні. Йдеться про те, чи можна вбивати, чи можна вдиратися в іншу країну. Тому що є країни, які підтримують, включаючи Австралію та всі інші країни, де вони змагаються.

Отже, країни витрачають мільйони доларів, щоб допомогти Україні виграти війну, але вони платять мільйони доларів росіянам, які платять податки. Дивно", – цитує Стаховського SkySport.

Рік тому, 24 лютого, путінська росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Окупанти планували взяти Київ за три дні та встановити тут свою владу, однак не судилося. ЗСУ продовжують робити все можливе, щоб Україна перемогла ворога.