"Я доволі самотня людина. Мені комфортно одному. Під час перших місяців війни спілкувався найбільше з родиною, тому що я був в Києві, а вони в Білогородці.

Спілкувався з дітьми, з дружиною, бо тоді ще намагався якимось чином все владнати. Розповідав, що тут такий пи****ь коїться, вибачте за таке слово. А те, що вони там живуть в якомусь нормальному середовищі, не означає, що все так виглядає в Україні. Тому що в тут зовсім по-іншому: люди втрачають дітей, батьків, родини.

Моя колишня дружина родом зі Сибіру, Кемерово. Війна пришвидшила розлучення. Показала біле й чорне. Тут або ти живий, або ти мертвий. Або ще буває поранений. Тут немає такого, що можна зробити якусь політику, якимось чином домовитися. Все дуже просто й іноді дуже страшно.

Шкода дітей. Я все життя був впевнений, що ніколи такого вчинку не зроблю. Тут мені з якоїсь сторони соромно, тому що це буде найбільший удар для моїх дітей", – зізнався Стаховський в інтерв'ю для Ukrainian Witness.

Також раніше тенісист розповідав, що його екс-обраниця має й угорське громадянство. У екс-подружжя троє дітей: дочка Таїсія, сини Никифор і Алекс.