"Останні кілька місяців були дуже складними для мене – занадто багато впало на мої плечі. Тому найкращим рішенням було взяти паузу, аби заспокоїтися. Щоб піднятися на вершину, треба бути повністю здоровим – як психологічно, так і фізично. У мене не було ні того, ні іншого.

Останні кілька днів у моїй рідній Одесі чутно постріли й вибухи бомб. Це дуже виснажує психіку. Я навіть не можу припустити, що переживають люди в Україні, що переживає моя сім’я. Перший тиждень війни був найважчим у моєму житті. Я страшенно хвилювалася за всіх людей в Україні, за сім’ю, за те, що буде далі. Щохвилини з’являлася якась нова інформація. Це було дуже тяжко.

У мене зараз багато справ. У мене є мій фонд і я намагаюся робити якнайбільше для людей, які потребують допомоги. Зараз пріоритети – фонд та моя сім’я. Ми робимо все можливе, щоб зібрати кошти для українських дітей. Я хочу зберегти їхню мрію, попри те, що вони пережили жахливі часи – їм довелося буквально втекти від війни. Зараз у нас є діти, які влаштовані до тенісних академій у Європі. Ми оплачуємо їхнє навчання, харчування, проживання", – цитує Світоліну Inquirer.