Окрім українця, до складу команди входили німець Маркус Райтербергер та француз Сільвен Гвінтолі. Інтернаціональна команда розпочала гонку з другого стартового ряду. Проте вже за чотири години була на другому місці. Наприкінці 16-ї години Міхальчик з партнерами опустився на третю позицію, але вже за годину вони знову стали другими та довели гонку до фінішу на другому місці, повідомляє Base of Ukrainian sports.

"Якби я був "рускім", то не відповіли б": переможець Формули-4 – про подіум зі синьо-жовтим прапором, автоспорт в Україні та новий контракт

Перемогу здобули Грег Блек, Етьєнн Массон та Ден Лінфут на Судзукі, а замкнули подіум чинні чемпіони світу Нікколо Канепа, Марвін Фріц та Карел Ганіка на Ямасі.

24 години Ле-Мана – найвідоміші авто-, мотоперегони на витривалість, що, починаючи з 1923 року, проходять недалеко від французького міста Ле-Ман. Всі учасники перегонів стартують одночасно. Переможцем оголошується той, хто за 24 години подолає найбільшу відстань. Тому змагання часто називають чемпіонатом світу на витривалість.