Українська команда у складі Влади Харькової, Олени Кривицької, Фейбі Бежури та Інни Бровко здобула бронзову медаль, повідомляє НОК. Поступаючись упродовж всієї півфінальної сутички, підопічні Богдана Нікішина зуміли переламати хід протистояння і здолали італійок, які є призерками Олімпіади в Токіо.

Наші землячки перемогли з рахунком 43:38. В останньому відтинку Олена Кривицька ефектно виграла в Росселли Фьямінго – 17:8! У півфіналі українки програли американським суперницям у близькій боротьбі з рахунком 43:45.

В дуелі за бронзові нагороди Влада Харькова, Олена Кривицька, Фейбі Бежура та Інна Бровко зійшлися з представницями Південної Кореї, які посідають перше місце у світовому рейтингу. Цей поєдинок став повторенням переможного для України фіналу Кубка світу в Леньяно. Українки знову на характері вигризли перемогу. Долю бронзової медалі вирішив один укол. 37:36 – "синьо-жовта" команда тріумфує.

"Ноги зашивалися, руки ламалися": українська фехтувальниця-чемпіонка про бурхливе дитинство, сильне ім’я та угандійські корені