У командному заліку другого етапу Гран-прі в хорватському Умазі збірна України виборола срібло. У фінальному протистоянні "синьо-жовті" поступились представницям Іспанії з рахунком 4:5.

Соломія Гнип, Вероніка Марченко та Анастасія Павлова продовжували змагання в особистій першості. Українки стартували з другого раунду. Першою серед наших дівчат турнір покинула Вероніка, поступившись у третьому колі іспанці Іраті Унамунсазі Альтуні (3:7).

Натомість Соломія та Анастасія пробились до півфінальної перестрілки, де також не змогли пройти іспанок. Долю бронзової медалі партнеркам по національній збірній довелось вирішувати між собою. У змаганні за третє місце Гнип розбила Павлову з рахунком 7:1. Таким чином 25-річна львів'янка виграла дебютну особисту нагороду на рівні Гран-прі.

Збірна України з двома нагородами завершила змагання на 7 місці медального заліку. На першому етапі в британському Ліллешелі "синьо-жовті" виграли одну медаль – бронзу чоловічого командного турніру в стрільбі з класичного лука.