У грудні 2022-го уродженець Маріуполя підписав контракт з Bare Knuckle FC, ставши першим українцем в американській лізі кулачних боїв.

Поєдинок з Масабо був для Бовара дебютним в статусі бійця промоушену. Торік "Гладіатор" переміг Айзека Фрімана на прізвисько "Пума". Під час бою суперник зламав українцю ребра, однак Ханаков героїчно вистояв усі п'ять раундів та переміг.

Наш боєць вже традиційно влаштував ефектну рубку з Фредді Масабо. У першому раунді суперники провели розвідку – Бовар впевнено зайняв центр октагона та контролював хід протистояння. В наступній 2-хвилинці українець притискав візаві до канатів та насипав серіями. Кубинець ховався від натиску в клінчі та працював переважно другим номером, однак зміг завдати розсікти Ханакову брову.

Кров заливала око нашому бійцю та заважала огляду. У 4-му раунді Масабо активізувався, спробував працювати першим номером, але не витримав високого темпу. Зрештою, бій пройшов усі заплановані 5 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу "Гладіатору".

Після тріумфу Бовар виставив шорти, в яких бився, на благодійний аукціон та повідомив, що зібрані кошти підуть на допомогу дітям, переселенцям та біженцям.