"Турнір Bare Knuckle FC 38 скасували через проблеми з ареною. Тож, шоу переноситься на 21 квітня. Все потрібно починати спочатку – підготовку, скидання ваги тощо. Дякую всім за підтримку", – написав Ханаков у своєму Instagram.

Бовар також зазначив, що йому запропонували провести бій через тиждень, на наступному турнірі промоушену. Ймовірно, "Гладіатор" також отримає нового опонента. Раніше очікувалось, що Ханаков повернеться на ринг 17 березня у кулачному бою з кубинцем Фредді Масабо. Цей поєдинок мав стати для нього другим під егідою Bare Knuckle FC.

У листопаді 2022-го "Гладіатор" дебютував в американському промоушені з важкої перемоги над Айзеком Фріманом на прізвисько "Пума". У другому раунді суперник зламав українцю ребра, однак наш боєць героїчно вистояв усі п'ять раундів та переміг. Після цього Ханаков потрапив до реанімації з численними переламами та розсіченнями.

Додамо, у грудні 2022-го Бовар підписав контракт з Bare Knuckle FC, ставши першим українцем в американській лізі кулачних боїв.