Загалом Чемпіонат Європи складається з 4 етапів, змагання відбудуться на чотирьох нових трасах: у Валенсії (Іспанія), Тржинець (Чехія), Родби (Данія) та Кремоні (Італія).

Перший етап відбувся на іспанському треку Internacional Lucas Guerrero. У категорії OK Junior, де змагається український картинг-пілот Олександр Бондарев. Участь взяли 83 найкращі картингісти світу.

Бондарев провів колосальну роботу і отримав багато вражаючих коментарів. Олександр не мав найшвидшої машини серед усіх учасників, але завдяки вибору правильної тактики, його досвіду та відсутності помилок у пілотажі, йому вдалося досягти високого результату.

В п’ятницю Олександр здобув хорошу Кваліфікацію Р2 у своїй групі та Р6 у загальній. Стартова позиція для п’яти відбіркових Хітів була Р2. Олександр усі вихідні рішуче тримався у топі. Після заїзду у Хітах він зайняв 4-ту позицію у загальному рейтингу.

У неділю гонщик захоплююче та віддано боровся у Супер Хіті та Фіналі Чемпіонату. У Супер Хіті він розпочав з Р2, з третього кола вийшов на лідируючу позицію, після боротьби з суперником займає Р2 і фінішує на цій же позиції.

У фіналі Олександр стартував з Р3 і вже на першому колі вийшов на Р1, втримати лідируючу позицію вдалося до шостого кола, згодом його наздогнав суперник і Олександр опинився на Р2, цю позицію він вів до фінішу. Пілот перетнув фініш Р2 та здобув свій перший подіум на Чемпіонаті Європи.

Партнером Олександра Бондарева виступає Favbet Foundation, благодійний фонд міжнародної компанії FAVBET, який опікується молодим поколінням та запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку.