"Війна в Україні не закінчилась. Щодня росія обстрілює мирне населення та руйнує інфраструктуру. І раз у раз підтверджує, що вона – країна-терорист.

Щодня я відчуваю біль, який приносить людям війна. Він пронизує моє серце, мов гостра шабля. І так щоразу, коли я чую про загрозу ракетного удару по моєму рідному Миколаєву. По місту, де зараз перебувають мої батьки, вся моя рідня, друзі, тренери. Їм доводиться ховатися у підвалах, щоб вижити. Усім українцям щодня доводиться боротися за свої життя.

Ми, спортсмени, маємо боротися за них на своєму фронті. Не мовчати, як це роблять російські та білоруські спортсмени. А діяти, як одна команда. І наш фінальний удар – це повна ізоляція російського та білоруського спорту у світі. Ходять чутки, що російських спортсменів будуть допускати до змагань. Ми боремося за те, аби це не відбулось. Закликаю вас доєднатися до боротьби", – сказала Харлан "1+1".

Україна вже понад 8 місяців бореться з вторгненням рашистів. Окупанти продовжують бомбардувати наші міста та вбивати людей, щоб таким чином завоювати територію. Проте ЗСУ та звичайний народ спільними зусиллями гідно чинять опір ворогу.