"Привіт, Україно. Було приємно провести тиждень з тобою. Дякую за нагороду "Друг України". Я ціную це. Я зустрів багато дітей та дорослих хокеїстів, а також спортсменів, які отримали травми через війну. Я дуже дякую вам за те, що ви робите.

Ви робите це не тільки для своєї країни, а й для усієї Європи. Тримаю кулаки за кожного з вас, за те, що ви робите – захищаєте свою чудову країну, свою свободу. Очищуєте країну від російських окупантів. Женіть назад російське лайно. Слава Україні, слава українському спорту й хокею", – сказав Гашек у відеозверненні, опублікувавши його у своєму Twitter.

Зазначимо, що в рамках візиту Домінік зустрівся з президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком, міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом, мером міста Києва Віталієм Кличком, заступником міністра закордонних справ України Євгеном Перебийносом та олімпійським чемпіоном Жаном Беленюком.

Нагадаємо, після 24 лютого чеська легенда зайняв активну проукраїнську позицію, невтомно розповідає міжнародній спільноті про російську агресію та воєнні злочини окупантів.