Сьогодні, 29 грудня, виповнюється десята річниця трагедії. Того злощасного дня 2013 року "Червоний барон" катався на лижах на курорті Марібель в Альпах, впав і вдарився головою об камінь.

Травма виявилася настільки серйозною, що легенду довелося відправити у штучну кому. З того часу він більше не з'являвся на публіці, а сім'я не розсекречує стану здоров'я суперзірки. Кажуть лише, що "Міхаель тепер інший".

Зараз родичі Шумахера продають Феррарі, який йому у 2005 році подарував бренд, інформує Marca. Це модель з лівим кермом у фірмовій червоній барві. Салон виконаний у бежевому кольорі, за винятком панелі приладів, яка є чорною, щоб уникнути відблисків.

Spider розганяється від 0 до 100 кілометрів за годину за 4,1 секунди. І сягає максимального показника 311 км/год. Однак Майкл ніколи не користувався цим Феррарі, а подарував його своєму батькові Рольфу. Пробіг машини становить лише 29 300 км.

До слова, автівку робить ексклюзивною автограф Шумахера, вигравіюваний на металевій табличці, яка вмонтована у салон машини. Також є ще один підпис Міхаеля ручкою всередині салону. Сім'я легендарного пілота повісила цінник майже 300 тисяч євро на цей Феррарі.

Усі фото галереї Aaldering

Шумахер: життя після глибокої коми, втрата майна і статків, прогнози лікарів – що відомо?