У п'ятницю, 29 грудня виповниться 10 річниця з того дня, коли Шумахер отримав жахливу травму голови, вдарившись об камінь під час катання на лижах на курорті Марібель у Альпах.

Коли Шумахера доправили до лікарні, він втратив свідомість. Легенду Формули-1 довелося вводити у медикаментозну кому. Відтоді "Червоний барон" жодного разу не з'являвся на публіці – рідні публікують хіба що крихти інформації про його стан.

Втім, німецькому виданню BILD вдалося з'ясувати деякі деталі реабілітації семиразового чемпіона "королівських перегонів". Зокрема, щоб поліпшити стан Шумахера, його возили на прогулянки у Мерседесі. Медики сподівалися, що звуки двигуна, які Міхаель слухав десятиліттями, простимулюють його мозок. Також відомо, що за легендарним пілотом цілодобово стежить команда доглядальників та масажистів, яка складається з 15 осіб.

До вузького кола людей, яких підпускають до Шумахера, належить його екс-бос Жан Тодд та колишній італійський гонщик Лука Бадоер. Дружина Шумахера – Корінна – обмежується лаконічним коментарем: "Міхаель тут, але він інший".