29-го грудня 2013 року Міхаель Шумахер зазнав важкої травми, катаючись на лижах у французькому Марібелі. Майже 10 років по тому "Червоний барон" проходить реабілітацію вдома, стан його здоров'я не розкривається, його свіжі фотографії чи відео сім'я не оприлюднює.

Брат легендарного пілота Ральф Шумахер поділився рідкісною інформацією про життя сім'ї після трагедії.

"Я сумую за колишнім Міхаелем. Час від часу життя буває несправедливим. Майклу дуже щастило все життя, але потім стався цей трагічний випадок. Міхаель був для мене не тільки братом. Коли ми були дітьми, він був моїм наставником. Навчив мене усього, що я знаю про картинг.

Між нами різниця у 7 років, але він завжди був поруч зі мною. Ми разом брали участь у гонках, відпрацьовували маневри обгону та все, що має значення в автоспорті. Він передавав мені свої знання. Я мав честь вчитися у найкращого.

Трагедія з братом стала випробуванням для мене, але, звичайно, це було ще більшим випробуванням для його дітей. Іноді доля буває несправедливою. Той день приніс безліч горя. Це змінило нашу родину", – розповів Ральф Шумахер в інтерв'ю Bild.