29 грудня виповниться 10 річниця з того злощасного дня, коли Шумахер отримав серйозну травму голови, вдарившись об камінь під час катання на лижах на курорті Марібель у Альпах. Коли Шумахера доправили до лікарні, його довелося вводити у медикаментозну кому. Відтоді Міхаель жодного разу не з'являвся на публіці – рідні "Червоного барона" дуже пильно оберігають його приватність.

Нещодавно в прокат вийшов документальний фільм "Бути Міхаелем". Видання Marca наводить слова Култхарда про легендарного гонщика: " Шумахер міг бути дуже безжальним, холодним і відстороненим. Я думаю, що на такому високому рівні ці риси необхідні для успіху.

Насправді спосіб змагання Міхаеля був дуже схожим на Макса Ферстаппена. Він завжди нічого не залишав своїм товаришам по команді, як це було у випадку з Рубенсом Баррікелло, який був другим пілотом у Феррарі упродовж кількох років".

Шотландець також пригадав аварію на першому колі Гран-прі Бельгії 1998 року. Під час зливи його намагався наздогнати Шумахер, але Култхард зманеврував і змусив Феррарі розбитися. Після гонки розлючений Міхаель влетів до боксу Макларен, і механікам довелося стримувати іменитого німця, щоб той не дотягнувся до Девіда.

"Міхель думав, що аварія була змовою. Але це був просто нещасний випадок. Одна з тих речей, які можуть трапитися під час перегонів", – резюмував Култхард.