Гран-прі Австралії. Гонка:

1. Макс Ферстаппен (Ред Булл) – 58 кіл

2. Льюїс Хемілтон (Мерседес) +0,179

3. Фернандо Алонсо (Астон Мартін) +0,769

4. Ланс Стролл (Астон Мартін) +3,082

5. Серхіо Перес (Ред Булл) +3,320

6. Ландо Норріс (Макларен) +3,701

7. Ніко Хюлькенберг (Хаас) +4,939

8. Оскар Піастрі (Макларен) +5,382

9. Чжоу Гуаньюй (Альфа Ромео) +5,713

10. Юкі Цунода (Альфа Таурі) +6,052

11. Валттері Боттас (Альфа Ромео) +6,513

12. Карлос Сайнс (Феррарі) +6,594

Зійшли:

13. П'єр Гаслі (Альпін)
14. Естебан Окон (Альпін)
15. Нік де Вріс (Альфа Таурі)
16. Логан Сарджент (Уїльямс)
17. Кевін Магнуссен (Хаас)
Джордж Рассел (Мерседес)
Алекс Албон (Уїльямс)
Шарль Леклер (Феррарі)

Переможцем гонки став пілот Ред Булл Макс Ферстапен. Позаду нього розташувалися Льюїс Хемілтон та Фернандо Алонсо. Ферстаппен стартував з поулу, почав гонку не дуже вдало і пропустив дует Мерседеса – Джорджа Расселла та Льюїса Хемілтона.

На 18-му колі машина Джорджа Рассела загорілась, він був змушений завершити виступ. Потім стався черговий казус – Магнуссен на виході з повороту зачепив стіну правим колесом, яке вилетіло. Після тривалої паузи відбувся рестарт перегонів.

Ферстаппен швидко пройшов Хемілтона та впевнено нарощував лідерство. Здавалося, що Макс спокійно переможе, але за три кола до фінішу аварія Кевіна Магнуссена призвела до червоних прапорів.

Спочатку Сайнс відправив у розворот Алонсо, а Гаслі, намагаючись зреагувати, з'їхав з траси. П'єр уникав контакту з Пересом, через що відкотився назад. Згодом Гаслі не розминувся з Оконом. У підсумку з траси зійшли: Окон, Гаслі, Сарджент та Де Вріс.

Дирекція гонки оголосила ще одні червоні прапори. За коло до фінішу було вирішено, що пілоти проїдуть за машиною безпеки в тому порядку, в якому вони перебували до інциденту (мінус ті, хто вибув). Це принесло перші в сезоні очки для Макларена за подвійний фініш у топ-10, а також залікові пункти здобули Хюлькенберг, Чжоу і Цунода.