Ліга націй 2024/25, дивізіон А, 3-й тур

Група 2

Ізраїль – Франція – 1:4

Голи: Гандельман, 24 – Камавінга, 7, Нкунку, 28, Гендузі, 87, Барколя, 89

Італія – Бельгія – 2:2

Голи: Камб'ясо, 1, Ретегі, 24 – Де Кейпер, 42, Троссар, 61

Вилучення: Пеллегріні, 38 (Італія, пряма червона)

Ізраїль очікувано виглядає статистом у "групі смерті". "Синьо-білі" у Будапеші приймали Францію без Мбаппе та ще низки зірок. На 7-й хвилині рахунок "розмочив" інший представник Реала. Камавінга дальнім ударом "прошив" Глазера, який зіграв не найкращим чином.

В середині тайму суперники обмінялись голами, а далі настала тривала тишина. Лише під завісу матчу Франція довела справу до розгрому зусиллями Гендузі та Барколя. Ізраїль після 3 турів залишається з "бубликом". Франція набрала 6 очок.

Бельгія приїхала в гості до Італії без двох головних зірок – де Брюйне та Лукаку вирішили зосередитись на клубних справах. Перша половина тайму виявилась для "дияволів" суцільним жахіттям. Вже на першій хвилині їх покарали латералі італійців. Лівий Дімарко викрутив хороший крос правому Камб'ясо, який з другої спроби заштовхав м'яч у сітку.

Для представника Ювентуса це був дебютний гол за збірну, але він не збирався зупинятись. На 24-й хвилині Камб'ясо знову вдало підключився до атаки. Кастелс його удар парирував, проте прямо на ногу Ретегі – 2:0.

Вдалий матч італійців зіпсував Лоренцо Пеллегріні. Одноклубник Артема Довбика стрибнув у ноги Теату, за що отримав пряму червону. Більше того, Бельгія дотепно розіграла штрафний, і Де Кейпер поклав м'яч у нижній кут. Хороший натяк на камбек по перерві.

Так і сталось. Подача з кутового, Фас скинув Троссару, який одним дотиком дезорієнтував Доннарумму – 2:2. Італійці вже відверто грали на нічию і досягли свого. "Скуадра" зі 7 очками залишається лідером групи, у Бельгії 4.