Ліга націй. 3-й тур. Ліга B

Англія – Греція – 1:2

Голи: Беллінгем, 87 – Павлідіс, 49, 90+4

Норвегія – Словенія – 3:0

Голи: Холанд, 7, 62, Сьорлот, 52

Австрія – Казахстан – 4:0

Голи: Баумгартнер, 10, Лінгарт, 53, Забітцер, 56, Зайдль, 79

Фінляндія – Ірландія – 1:2

Голи: Пох'янпало, 17 – Скейлс, 57, Брейді, 88

Ліга С

Фарерські острови – Вірменія – 2:2

Голи: Бен'ямінсон, 37, Б'ярталід, 85 – Селарраян, 44, 90+3

Ліга D

Гібралтар – Сан-Маріно – 1:0

Гол: Брітто, 62

Матч збірної Англії та Греції розпочався із хвилини мовчання – за день до гри пішов з життя оборонець "блакитно-білих" Джордж Болдок. Втім страшна трагедія не завадила гостям створити проблеми іменитому супернику.

Ще у першому таймі греки вийшли вперед, але VAR скасував взяття. Втім по перерві Павлідіс майстерно розібрався із оборонцями "Трьох левів" і поклав м'яч точно під стійку, присвятивши гол Болдоку. Господарі не вражали в атаці, але все ж зуміли зрівняти рахунок завдяки потужному удару Беллінгема.

Однак втримати бодай одне очко англійцям не вдалось. Павлідіс знову пошив у дурні всіх опонентів й приніс своїй команді сенсаційну перемогу. Для збірної Англії це перша поразка під керівництвом Лі Карслі.

Норвегія не залишила шансів Словенії. Одним з героїв поєдинку став Ерлінг Холанд, який оформив дубль та став найкращим бомбардиром збірної в історії. У його активі 34 голи у футболці національної команди.

У паралельних матчах Ліги B Австрія розбила Казахстан, а Ірландія здобула мінімальну перемогу над Фінляндією.

У лізі С збірна Вірменії, яку очолює екс-тренер збірної України Олександр Петраков, на останніх секундах врятувалася від фіаско проти скромних Фарерських островів.

У найнижчому дивізіоні успіх святкує Гібралтар, який вдруге у історії обіграв Сан-Маріно й вирвався у лідери своєї групи.