Бундесліга, 5-й тур

Борусія Д – Бохум – 4:2

Голи: Гірассі, 44, 75, Джан (пен.), 62, Нмеча, 81 – Беро, 16, Де Віт, 21

Борусія зазнала жахливого фіаско у попередньому турі проти Штутгарта (1:5), тому понад усе бажала реабілітуватися перед вболівальниками. Однак зробити це без нервів не вдалось.

Дортмундці жахливо розпочали поєдинок. Матуш Беро обстукався в стінку з партнером і розстріляв ближній кут воріт, відкривши рахунок. Згодом Грегор Кобель почав обмотувати опонента й втратив м'яч, який відскочив точнісінько на ногу Де Віту. Гравцю Бохума залишалося влучити практично у порожні ворота.

Остаточно добити суперника міг Боаду. Він вискочив віч-на-віч з голкіпером, але пробив повз воріт. Чудову нагоду відквитати один м'яч мав Брандт – завадили лічені сантиметри. Втім "джмелі" все ж змогли скоротити відставання до перерви. Брандт закинув у штрафний майданчик, де Гірассі всіх перестрибнув і головою відправив м'яч у сітку.

Другий тайм пройшовся за повної переваги Борусії, яка конвертувалась у епічний камбек. Головним героєм став автор першого гола Гірассі. Спочатку гвінейський нападник, який лише влітку переїхав до Дортмунда, заробив на собі пенальті – 11-метровий впевнено реалізував Емре Джан. А згодом вдало відкрився у вільну зону, отримав передачу від партнера і зумів переграти голкіпера, оформивши дубль.

Фінальну крапку поставив Нмеча, підловивши голкіпера Бохума на помилці. У підсумку Борусія наразі йде другою у турнірній таблиці Бундесліги, маючи в активі 10 очок. 29 січна дортмундці зіграють проти Шахтаря у Лізі чемпіонів.